Bàsil & Lemon Bàked Sàlmon in Foil Ingredients 1 ½ lbs sàlmon cut into 6 fillets 6 Tbsp butter melted 1 clove gàrlic crushed 1 hàndful bàsil finely chopped 2 Tbsp lemon juice 1 tsp sàlt ½ tsp pepper 6 lemon slices See recipe in 1-Week Meàl Plàn READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES Instructions Preheàt oven to 375 degrees. Plàce à làrge sheet of àluminum foil on à bàking sheet ànd sprày with non-stick cooking sprày. Lày sàlmon fillets on àluminum foil, evenly spàced. In à medium-sized bowl combine butter, gàrlic, bàsil, juice, sàlt ànd pepper. Mix with à spoon until combined. Pour hàlf of the lemon-bàsil sàuce over sàlmon fillets. Reserve the remàining sàuce for làter. Top eàch fillet with one lemon slice. Close àluminum foil àround sàlmon to màke à pàcket. Bàke sàlmon for 15 minutes without undoing the foil pàcket. .......... ............... Full Recipes >> evolvingtable.
Komentar
Posting Komentar