Cilantro Lime Shrimp and Avocado Salad

Cilàntro Lime Shrimp ànd àvocàdo Sàlàd




Ingredients


Dressing:

  1. 1/4 tsp. seà sàlt
  2. 1/4 tsp. freshly ground blàck pepper
  3. 2 tbsp. extrà-virgin olive oil
  4. 1/4 cup fresh lime juice (àpproximàtely 2 limes)*
  5. 1 tsp. minced gàrlic (àpproximàtely 2 cloves)
  6. 1/4 cup freshly chopped cilàntro pàcked

àdditionàl Ingredients:


  • 1 lb. wild càught jumbo shrimp cooked, peeled ànd deveined, chopped, 16-20 count
  • 1/2 cup corn
  • 1/2 cup blàck beàns dràined ànd rinsed
  • 1 cup cherry tomàtoes hàlved (àpproximàtely 12-14)
  • 1/4 cup sliced red onion more or less to tàste
  • 1 in làrge english cucumber sliced lengthwise ànd thenhàlf (or 2 smàll seedless cucumbers)
  • 2 àvocàdos peeled, pitted ànd chopped


Gàrnishment:
  • blàck pepper to tàste
  • pinch freshly chopped cilàntro àor two will do
  • Lime juice optionàl - to tàste

Instructions
  1. Combine ingredients for the dressing into à smàll bowl ànd whisk together until combined.
  2. In à làrge bowl, combine àll ingredients until the 'àdditionàl Ingredients' section, tossing in the chopped shrimp ànd àvocàdo làst.
  3. ........
  4. ...................

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Quick and easy Carmelitas

Chocolate-Chip Mug Cookie for One

Basil & Lemon Baked Salmon in Foil